...
Реєструйся

НАДС проводить презентацію посібника «Новації Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» від 2 травня 2023 року: коментарі та порівняльний аналіз»


23 травня відбудеться презентація посібника «Новації Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» від 2 травня 2023 року: коментарі та порівняльний аналіз».

Видання допоможе експертам і усім зацікавленим особам ґрунтовніше підготуватися до реалізації Закону України від 2 травня 2023 року № 3077-IX «Про службу в органах місцевого самоврядування». Цей Закон визначає нові організаційно-правові засади служби в ОМС та сприяє гармонізації національного законодавства із вимогами Європейської хартії місцевого законодавства та стандартами ЄС.

ГАРЯЧА ЛІНІЯ — безоплатні консультації для передплатників журналу «КАДРОВИК.UA»

Посібник підготовлений Радою Європи в рамках Програми «Посилення доброго демократичного врядування і cтійкості в Україні» у співпраці з Асоціацією міст України (АМУ) та у координації з НАДС. Зацікавлені представники ОМС та галузевих асоціацій, провайдерів навчальних послуг, міжнародних проєктів та програм ще мають час зареєструватися для участі в обговоренні, — повідомляє НАДС.

Джерело: НАДС

Травнева акція

Матеріали до теми


Експериментальний проєкт із підготовки фахівців з реабілітації у сфері охорони здоровʼя
Кабінет Міністрів України ухвалив постанову, яка запроваджує експериментальний проєкт із підготовки фахівців з реабілітації у сфері охорони здоровʼя за дуальною ...
Припинення відокремленого підрозділу юрособи: які документи необхідно подати до податкової
Податкова служба нагадує, що відповідальною за погашення грошових зобов’язань чи податкового боргу щодо філій, відділень, інших відокремлених підрозділів платника податків, ...