...
Реєструйся

Урядом вдосконалено механізм нарахування зарплат на прифронтових територіях


Кабмін 12 липня вніс розроблені Мінреінтеграції зміни до постанов від 25 квітня 2023 року № 391 «Деякі питання оплати праці працівників державних органів та органів місцевого самоврядування під час воєнного стану» та від 25 серпня 2023 року № 928«Деякі питання оплати праці працівників підприємств, установ, закладів та організацій під час воєнного стану».

Ці документи стосуються механізму підвищення зарплат працівникам, які працюють в умовах інтенсивних обстрілів на території активних бойових дій. Йдеться і про державних службовців, і про працівників державних установ.

Письмові і телефонні КОНСУЛЬТАЦІЇ та інші кадрові послуги експертів журналу «КАДРОВИК.UA»

Раніше перелік працівників погоджувався з відповідною обласною військовою адміністрацією. Тепер, щоб цей процес відбувався більш оперативно, такий перелік погоджуватимуть районні військові адміністрації.

Пропозиції змін щодо вдосконалення такого механізму розглядалися на засіданні Коордштабу з питань деокупованих територій під головуванням Віцепрем’єрки Ірини Верещук.

 

Джерело: Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Курс «Підвищення кваліфікації з військового обліку»

Матеріали до теми


У жовтні 2024 року запрацює новий порядок проходження профілактичних медоглядів для деяких професій
Команда МОЗ реалізувала низку нормативних змін, спрямованих на збереження та зміцнення здоровʼя українців від самого народження. Адже держава зацікавлена в ...